de grootse najaarsbeurs binnen de promotionele industrie​

Tweedaags spektakel

Dit evenement, dat twee dagen duurt, verwelkomt exposanten uit meer dan 15 verschillende landen. Er is genoeg te beleven om je twee dagen lang te vermaken!

Voorkom onnodig wachten

Meld je vooraf aan via de website om registratie ter plaatse te voorkomen en onnodige wachttijd te vermijden.

Eten en drinken

De catering is tot in de puntjes geregeld, waarbij zowel bezoekers als exposanten kunnen genieten van overheerlijke hapjes en drankjes. Helemaal gratis!

Locatie

Een goed bereikbare locatie. The Supplier Days vinden plaats in Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992AE in Houten. Makkelijk te vinden!

Registratie is open

The Supplier Days zijn alleen toegankelijk voor leveranciers, importeurs, distributeurs en agentschappen van promotionele producten en services.

Wij hebben het recht om mensen toegang tot het evenement te weigeren als ze niet aan deze voorwaarde voldoen. Als je twijfelt, neem dan contact met ons op.

Leden van Platform Promotional Products betalen geen entreekosten (hiervoor hebben ze voucher-codes gekregen) en krijgen tijdens hun bezoek aan de beurs gratis lunch en drankjes. Niet-leden betalen 27 euro (ex. BTW, inclusief lunch en consumpties).

Waarom moet jij er bij zijn?

Leer van effectieve campagnes

The Supplier Days leveren je de handvatten voor een succesvol laatste kwartaal. Het evenement vindt plaats vlak voordat het belangrijkste seizoen in de productenbranche aanbreekt. De fabrikanten en suppliers op The Supplier Days hebben voor jou als bezoeker dan ook nieuwe producten, speciale eindejaarscatalogi en speciale verkoopacties waarmee je in het laatste kwartaal een extra boost aan jouw verkoop kunt geven!

Meet your peers!

Ontmoet de mensen die dezelfde uitdagingen in hun werk hebben als jij. Kom na afloop van de eerste beursdag gezellig borrelen met vakgenoten. Mis het niet, want hier gaan mensen nog lang over napraten!

Ontdek onderscheidende tools voor Sales & Marketing

The Supplier Days is al jarenlang hét ontmoetingsmoment voor de promotionele productenbranche. Niet alleen de grote bekende namen zijn aanwezig op dit evenement, maar ook generalisten en specialisten die je nog niet kent.

Groter dan ooit tevoren

The Supplier Days is de grootse vakbeurs van Europa binnen de promotionele industrie. Tijdens deze twee dagen presenteren 200 suppliers en fabrikanten uit twaalf landen hun nieuwste aanbod.

aftermovie

The Supplier Days 2023 was ondanks de hitte een groot succes! Namens het hele team danken wij iedereen voor zijn of haar bijdrage.

Samen hebben we weer een geweldig vakevent neergezet. Een erg goed bezochte beurs (bijna 13% meer bezoekers dan in 2022), de Grote Promo Pubquiz, een aantal seminars en natuurlijk de Night of the PromZ met de uitreiking van de Leverancier en Supplier van het jaar 2023.

Het was nog lang gezellig op de party, waar Jason Bouman en Groovy Grandpa er een goed feestje van wisten te maken.

Impressie De Leveranciersdagen 2022

De Leveranciersdagen 2022 was een MEGA succes! Namens het hele team danken wij iedereen voor zijn of haar bijdrage.

Samen hebben we weer HÉT vak evenement van het jaar neergezet. Een erg goed bezochte beurs, de première van de Grote Promo Pubquiz en de Awarduitreiking van de supplier en leverancier van het jaar 2022. En natuurlijk…. de Night of the PromZ Party!

Een feest waarbij de voetjes van de vloer gingen. In een festivalachtige setting konden exposanten en bezoekers genieten van allerlei hapjes en drankjes en was er een spetterend live optreden van een 9 persoons sterke soul, funk en disco band (Groove Society).

Voor wie?

Bezoekers van The Supplier Days zijn directieleden en medewerkers van bedrijven die promotionele producten en diensten leveren aan eindgebruikers. Eindgebruikers worden niet toegelaten tot de beursvloer.

The Night Of The PromZ 10 jaar

Omdat De Leveranciersdagen dit jaar de tiende editie beleeft, hebben we besloten een feestje te geven op 7 september. En dit keer geen gala/zitfeest, maar een feest waarbij er gedanst mag worden. In een festivalachtige setting kun je genieten van allerlei hapjes en drankjes en is er een spetterend live optreden van 9 persoons sterke soul, funk en disco band.

Om 18.00 uur starten we met de prijsuitreiking van de Leverancier en de Supplier van het jaar. Dit gaat een goed uur in beslag nemen. Dus vanaf ongeveer 19.30 uur barst het feest los tot 23:00.

Dit feest vieren we graag met de gehele branche, dus vandaar dat een zeer laag entreebedrag vragen (€25,- ex. btw). Dus zorg dat je je hele bedrijf meeneemt (maak er vooral ook een personeelsuitje van) en laten we dit met de gehele branche vieren. Het is tijd dat we de zinnen verzetten en weer eens lekker los gaan!

Let op! Registratie voor de beurs is noodzakelijk

Plan jouw bezoek

De Leveranciersdagen is al jarenlang hét ontmoetingsmoment voor de promotionele productenbranche. Niet alleen de grote bekende namen zijn aanwezig op dit evenement, maar ook generalisten en specialisten die je nog niet kent.

De Leveranciersdagen leveren je de handvatten voor een succesvol laatste kwartaal. Het evenement vindt plaats vlak voordat het belangrijkste seizoen in de productenbranche aanbreekt. De fabrikanten en suppliers op De Leveranciersdagen hebben voor jou als bezoeker dan ook nieuwe producten, speciale eindejaarscatalogi en speciale verkoopacties waarmee je in het laatste kwartaal een extra boost aan jouw verkoop kunt geven!

Data
4 & 5 september 2024

Woensdag 4 sep van 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 5 sep van 10.00 – 18.00 uur
svg
ABF220907_0015
Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
Utrecht
Nederland
svg

Bekijk de exposanten

Plattegrond

FAQ

The Supplier Days wordt gehouden op woensdag 4 en donderdag 5 september 2024 in Expo Houten.

De beurs is geopend op woensdag van 10.00 – 17.00 uur en donderdag van 10.00 – 17.00 uur.

Vanaf Utrecht CS (halte CS Centrumzijde) en NS-station Houten neemt u de Qbuzz lijn 47. U kunt uitstappen bij halte Meidoornkade.

Vanaf Station Houten kunt u ook lijn 48 richting Nieuwegein nemen, u stapt dan uit bij halte Provinciale weg/Doornkade en loopt in vijf minuten naar Expo Houten.

Op station Houten kunt u ook een OV-fiets huren, u fietst dan in ongeveer 10 minuten naar Expo Houten.

Bezoekers van Expo Houten parkeren hun auto gratis op één van de 1650 beschikbare parkeerplaatsen.

Expo Houten biedt je gratis onbeperkt gebruik van draadloos internet aan.

Op The Supplier Days zijn dit jaar 2 cateringpunten te vinden met broodjes, snacks en drankjes. Je kunt hier als bezoeker van The Supplier Days gratis gebruik van maken.

The Supplier Days zijn gratis toegankelijk voor PPP-leden (vraag naar de voorwaarden, gebruik uw code). Voor NIET PPP-leden bedraagt de entree € 27 p.p. (ex. BTW). Inclusief lunch en drankjes.

Zoek je een specifieke leverancier of product? Voor al je vragen over The Supplier Days kun je contact opnemen via traffic@hetportaal.com of +31 (0)75 6475747. Verder kun je voor vragen ter plaatse terecht in het organisatiekantoor op de beursvloer.

Gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven respectievelijk worden opgehaald bij bedrijfsbeveiliging. Bezoekers en standhouders van wie eigendommen in het gebouw zijn ontvreemd, dienen zich te melden bij bedrijfsbeveiliging.

The Supplier Days wordt georganiseerd door Het Portaal Media BV, Veerdijk 40-H 1531 MS Wormer, telefoon +31 (0)75-6475747, e-mail traffic@hetportaal.com, www.hetportaal.com

Fotograferen, filmen en het maken van video of digitale opnamen van stands of tentoongestelde producten is niet toegestaan, tenzij hiervoor toestemming is verleend door de desbetreffende exposant. Er geldt een speciale regeling voor pers- en standfotografen.

nl_NLDutch