Deelnemen

Ben je fabrikant en/of supplier van promotionele producten? Dan kun je exposeren op The Supplier Days, waarmee je direct in contact komt met directies en medewerkers van bedrijven (uit binnen- en buitenland), die promotionele producten en diensten leveren aan eindgebruikers.

In een professionele en relaxte ambiance kun je op The Supplier Days het contact met bestaande klanten intensiveren en nieuwe relaties ontmoeten. De organisatie ondersteunt je deelname met een professionele begeleiding en de inzet van diverse media zoals PromZ Vak en de branchevereniging PPP voor het werven van bezoekers.

Deelnameformulier

Verzeker je plek

Er is beperkte ruimte beschikbaar, dus stuur je inschrijfformulier naar promz@hetportaal.com om je plek op de beurs veilig te stellen.

Of neem contact op met één van onze accountmanagers en bespreek de deelnamemogelijkheden.

Bekijk de meest gesteld vragen in de FAQ.

Zit je vraag er niet tussen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 075-6475747 of stuur ons een email naar promz@hetportaal.com.

De plattegrond

Extra exposure mogelijkheden

Als standhouder van The Supplier Days wil jij zoveel mogelijk in het zicht zijn bij je klanten. Een manier om dit te bereiken is deelname aan deze beurs.

PromZ ondersteunt jouw deelname met een professionele organisatie, begeleiding en de inzet van diverse media voor het werven van bezoekers. Naast de gratis mogelijkheden (welke in de standprijs zitten inbegrepen) zijn er ook een aantal extra mogelijkheden.

Promotiematerialen

Download onderstaand alle media die nodig zijn om uw deelname aan The Supplier Days 2024 te promoten.

Op zoek naar persoonlijke banners met verwijzing naar uw stand of andere materialen die niet op deze pagina staan? Contacteer rechtstreeks via traffic@hetportaal.com.

Neem contact op

Het Portaal Media
Veerdijk 40H
1531 MS Wormer Netherlands
+31 (0)75 647 5747

Heb je vragen over de beurs of een vraag over iets anders, neem dan gerust contact met ons op!    nl_NLDutch