Maxilia Relatiegeschenken

Reacties uitgeschakeld.

Bij Maxilia zetten we al ruim 15 jaar, iedere dag alles op alles om jou als klant te helpen bij de groei en promotie van je bedrijf. Je wordt bij ons persoonlijk én snel geholpen en onze prijzen zijn transparant zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is een duurzame keuze maken, bij ons wél makkelijker gezegd dan gedaan!

Innovaties met een positieve impact

Met één druk op de knop plaats je een bestelling, maar als klant blijf je altijd in-charge! Want wij gaan jouw promotieartikelen pas bedrukken als jij 100% tevreden bent en akkoord hebt gegeven op het digitale voorbeeld. Daarnaast vinden we het belangrijk om jou de kans te geven om te kiezen voor promotieartikelen met een positieve impact op de natuur en onze maatschappij.

Daarom hebben we onlangs het startschot gelost voor een nieuwe toekomstvisie. Het doel? Op 1 januari 2024 zal ons assortiment uitsluitend nog bestaan uit promotieartikelen met een positieve ecologische en/of sociale impact!

Max Responsibility Score

Een duurzame keuze moet eenvoudig te maken zijn. Daarom ontwikkelden we de Max Responsibility Score. Met deze score krijg je inzicht in de sociale en ecologische impact van jouw favoriete promotieartikelen. Zo kun je in één oogopslag een duurzame keuze maken. Heeft jouw geselecteerde product een A of A+ score? Dan zit je helemaal goed en kun je met een gerust hart de promotieartikelen bestellen én weggeven. We zijn er uiteraard nog niet, maar het begin is gemaakt. Want inmiddels is 35% van ons assortiment al voorzien van een Max Responsibility Score, waarvan 15% zelfs al een A, B of C-label heeft!

Steun je onze ‘revolutie in relatiegeschenken’? Stem op ons via onderstaande knop!

nl_NLDutch