Exposanteninformatie

Nodig je relaties uit

Kortingscode; Als standhouder kun je jouw relaties uitnodigen om de beurs gratis te bezoeken. Je geeft dus een cadeau ter waarde van € 27,00 (excl. BTW) inclusief lunch en consumpties en betaalt zelf slechts € 12,50 (ex. BTW) voor elke persoon die de beurs daadwerkelijk heeft bezocht.

Jouw unieke vouchercode ontvang je per e-mail.
Onbeperkt te gebruiken

De registratiepagina vind je hier.

Night of the PromZ

Als exposant krijg je van ons twee vouchers voor een gratis ticket (ter waarde van € 45,00 excl. BTW) die je voor jezelf kunt gebruiken of aan een relatie cadeau kan doen.

Jouw vouchercodes voor Night of The PromZ ontvang je per e-mail.
Iedere code eenmalig te gebruiken. 

Exposanten portaal

We maken dit jaar gebruik van Eventmaker als registratiesysteem en exposantenportaal. Hier kun je exposantenbadges aanvragen, connecten met jouw leads en na de beurs de door jou gescande bezoekers terugvinden. In deze PDF vind je meer uitleg over Eventmaker.

Je kunt inloggen via de volgende link.

Jouw login: Het hoofd e-mail adres waar wij je op mailen met beursinformatie
Jouw wachtwoord: Code die je ontvangt na activering e-mail via Eventmaker

Je hebt de exposantenbadges nodig voor toegang tot de beursvloer en voor het verkrijgen van de lunch. Het aantal exposantenpassen is gebaseerd op het aantal m2 stand. Meer passen nodig? Wij rekenen € 24,50 incl. BTW per persoon per dag ivm cateringkosten. Stuur een e-mail naar traffic@hetportaal.com

nl_NLDutch